Blogg


No baseball game on us!

Hei! (Florida,
Nå har vi nettopp stått opp og er klare for frokost. I dag skal omtrent ALLE her på universal studios, men jeg og Marianne bestemte oss for å ikke dra, i og med at det koster rundt 1000 kroner for en dag der, og varmen og køene man står i frister veldig lite! Så jeg og Marianne droppet frokosten her på hotellet i dag, og drar heller på dennys som er en resturang rett over veien, og spiser frokost der. Er utrolig lei av frokosten her på hotellet, så de siste dagene har vi kjøpt oss en pakke coco pops som vi tar med oss ned til frokosten og blander med melk! Haha, kresene jævler..

I går var jo som sagt planen å dra på baseball kamp frem til den kjipe beskjeden om at vi heller drar på kino fordi kampen var avlyst pga regnet. Ble litt skuffet i og med at jeg hadde gledet meg veldig, men smilet kom tilbake da de sa at vi skulle dra en annen dag :) Vi kunne velge mellom en del filmer å se på kino, og da valgte jeg, Marianne, Frida og Tina og se den nye batman filmen, dark knights. Skjønte så og si ingenting av filmen så på slutten bestemte vi oss for å gå ut og heller se i butikkene/senteret som hang sammen med kinoen. Da vi gikk ut døren fant vi fort ut at gitteret var nede og de hadde stengt 20 min før vi kom..nedtur! Da satt vi oss heller på en café hvor vi drakk smoothie og ventet til de andre filmene var ferdig. Etter kinoen tok vi turen hjem igjen med bussen og da hadde vi omtrent 1 og en halv time på oss til vi måtte være på rommet, så da gikk vi ned på stranda sammen med mange andre. Noen av de franske drar hjem i morgen tidlig, noe som er ganske kjipt.. Men for oss andre er det rundt 8 dager igjen her nede, og de dagene skal faen meg nytes!Skuffet jente!Nå skal vi kle på oss og gjøre oss klare til frokost! Snakkes senere :)

Hva syns du om bildene? Hva skal du i dag?     ♥Linda 

Dagens antrekk 220712

Hei! (Florida, 14:40)
I dag har vi brukt tiden på enda mer soling og bading ved basenget. Nå har vi nettopp fikset oss ferdig og er klare for baseball-kamp! Skal bli morsomt å se en ekte kamp, istede for å bare se det på filmer, haha! Har veldig dårlig tid nå i og med at bussen går om ikke lenge og jeg mangler å pakke bagen.


Nå må jeg forte meg! Dårlig tiid!
 

Nyeste innkjøp

Hei! (Florida, 19:45)
Sitter nå som vanlig på rommet å blogger. Kom nettopp fra bassenget hvor jeg og Marianne har lugget i rundt 2 timer og solt oss og bada! Elsker livet her i Florida, kunne godt hatt det slik resten av året, haha. Men uheldigvis er det kun 10 dager til vi drar hjem. Lite for oss med tanke på at vi allerede har vært her i ca 20 dager.
Klokken 10:00 i dag tidlig gikk bussen til Florida Mall hvor vi har vært en gang før. Det var frivillig om man ville dra eller ikke, og hvis men ville som oss, betalte vi 10 ekstra dollar. Handlet meg litt, men ikke mye.

SHOPPIIING!


Koser meg ved bassenget!


Denim skjorte fra A'GACI, 26 dollar som tilsvarer ca 160 kroner


Topp fra forever 21, 23 dollar som tilsvarer ca 140 kroner


Bag fra forever 21, 35 dollar som tilsvarer ca 215 kroner


2 ringer fra Charlotte Russe, 10 dollar som tilsvarer ca 60 kroner

Det var det jeg fikk kjøpt med meg hjem i dag + undertøy som ikke er så viktig, haha. Har bare en dag til med shopping som er på tirsdag, så får bruke de siste pengene mine da! Nå skal jeg dusje for så møte jentene og dra for å spise. Snakkes senere!

Hva syns du om dagens innkjøp? Hva skal du resten av kvelden?    ♥Linda 

Antrekk 190712

Hei! (Florida 18:06)
Nå sitter jeg på rommet med Marianne og gjør oss klare for dagen! Som sagt skjer det ikke spesielt mye, skal bare på en bbq-restaurant og spise middag. På skolen i dag gjorde vi litt oppgaver og senere ble vi delt inn i grupper på 5 stk som skal lage en film hver om oppholdet her. Så heldig som jeg er, kom jeg med 4 gutter, skal bli morro!Solbriller-Ron Jon surf shop, Singlett-Charlotte Russe, Shorts-Levis, Sko-Converse

Hva syns du om bildene? Hva skal du i dag?     ♥Linda

BLACK AND YELLOW

God morgen! (Florida,10:40)
I dag kunne vi endelig få sove litt lenger igjen! Skolen begynner ikke før 13:30 og lunsj en time før det, så i dag droppet vi frokosten, skrudde av alarmen og sov til vi våknet. Eter skolen som slutter 17:00 ha vi fri til 19:00 hvor noen av oss bl.a jeg og Marianne har meldt oss på å bli med til en bbq-restaurant hvor det sies at maten er god. Annet enn det skjer det ikke så mye i dag, så kan hende det kommer ett innlegg senere!

Bildene ble tatt i går under den såkalte stormen.


Hva syns du om bildene? Hva skal du i dag?     ♥Linda

RAINY DAY

Hei! (Florida, 00:30)
Sitter nå godt plassert i senga på rommet med godteri, donuts og brus ved siden av meg. Kanke bli bedre nå! I dag har vi vært veldig uheldige med været utenom formiddagen, da vi var på skolen og mesteparten av tiden da vi var på picnik i en park noen meter unna hotellet for å spise lunsj. Regnet litt da vi var der, men i det vi kom på hotellet begynte det å blåse noe forferdelig opp, lynet og tordnet, og det regnet som bare det! For å få opp stemningen på rommet, satt jeg, Frida, Tina og Marianne på sangen here comes the sun av Colbie Calliat, men uten lykke. Regnet bare fosset ned men ble en del mindre senere ut på kvelden, rettere sagt rett før vi måtte være på rommet.
Anette og Katrine♥ Disse to blir helt stuka etter regn! Så fort det regner ser du disse to løpe rundt skrikende i regnet, haha søte jenter!


Hva har du gjort i dag? Regnet det der du bor i dag?      -Linda

Innkjøp 170712

Hei og god morgen! (Florida, 07:40)
I går var vi på ett outlet i Orlando som er omtrent en time unna Cocoa beach og shoppet! Vi hadde omtrent 6 timer på oss, og det var utrolig nok godt med tid. Fikk kjøpt meg noen fine topper og ett par converse og litt annet småting, så dro derfra ganske fornøyd :)

Hvite converse-Robert Wayne


Singlett-Charlotte Russe


Singlett-Charlotte Russe


T-shorte-Charlotte Russe


T-shorte-VANS


T-shorte-VANS


Fotlenke-ICING


Øredobber-ICING


Bilde og (hva kaller man det??)-ICING


Kortholder-ICING

+litt undertøy

Hva syns du om innkjøpet? Har du vært i Orlando før?     ♥Linda

MAGIC KINGDOM

Hei! (Florida, 00:36)
Nå er jeg helt utslitt... I dag var vi på shopping igjen og kjøpte med meg noen klær og andre ting jeg viser senere. Etter 3 dager på rad med gåing i mange timer er det ikke mye energi igjen merker jeg...

Som nevnt var vi i disneyworld i går(mandag). Var veldig slitsomt og samtidig gøy! I starten var det ufattelig varmt og var mye kø å stå i, så det første vi tenkte var at dette kom til å bli en lang dag. Første karusellen vi tok var en berg og dalbane som gikk i "verdensrommet," og for å ta den stod vi i kø i omtrent 70 min, men etter min mening var det verdt det :) Var vell køene og folkemengden som gjorde alt så slitsomt.. Men gøy hadde vi det jo! Karusellene vi tok var morsomme selvom vi stod i kø i evigheter. Det begynte å regne litt(MYE) men vi ga oss ikke.. haha, litt vann gjør vell ingenting!

Fine slottet!
 Meg, Tina, Frida♥
hahah, var en mann som kom med i bildet, og tenkte jeg skulle spare dere for det :)


hahah, en random barne-karusell hvor vi styrte vognene vi satt i rundt og rundt mens vi skulle skyte "dyr" ...


Hva syns du om bildene? Har du vært på magic kongdom før?    ♥Linda

De siste dagene!

God morgen! (Florida,0953)
Har ikke blogget på noen dager da jeg har hatt dårlig tid, og når vi først kommer tilbake til hotellet på kveldene, er det så sent og jeg er for sliten for å blogge... Men ihvertfall! På torsdagen var noen på vannsport, hvor de padlet kano, mens vi andre som ikke hadde meldt oss på vannsport ble igjen på hotellet. Vi badet og koset oss mye på stranden og ved bassenget og på kvelden spiste vi på mambos! På fredagen fra klokken 1000-1700 kom det 500 andre EF-studenter fra rundt om i Florida hit til vårt hotell og hadde surf party med oss! Nei vi surfet ikke, men vi var på stranden alle sammen og koste oss! Jeg og Marianne har også kjøpt oss madrass/sofa så den tok vi i bruk denne dagen! På lørsdagen hadde vi for det meste fri, men fri betyr ikke blogging, for meg ble det å ligge ved bassenget og sløve. Da klokken var 1900 tok vi en buss til Shore lanes bowling center, hvor vi spilte bowling og spiste middag. Bowling er ikke noe jeg brenner for så ble mest tulling! På søndagen, altså i går tok vi en buss tidlig klokken 1030 som gikk til St. Augustin som er Usa's eldste by. Vi dro først på en outlet hvor vi kunne shoppe. Var bl.a Vans, converse og slike butikker der. Men vi som er så trege rakk ikke gå helt til Converse og Vans så det var utrolig nedtur! Etter det dro vi vidre til en liten "landsby" hvor det var småbutikker med gammelt design og mange resturanter og café'er. 
Har veldig dårlig tid nå i og med at bussen går til Disney world om 10 min, så rekker ikke noe mer nå.

Lysende bh på bowling er ikke verst.... 
Tok tattoooo! badgirl as... (Den er så klart fake og går bort om rundt en mnd)

Hva har du gjort de siste dagene?       ♥Linda

Innkjøp 100712

Da var skolen ferdig for i dag, og vi har nettopp spist lunsj! Nå tenkte vi å gå oss en tur for å finne noen butikker, og deretter legge oss ved bassenget. Har litt dårlig tid så slenger bare inn bildene av gårsdagens innkjøp:)Lommebok-GUESS
Bikini-Victoria's secret


Kjole-A'GACI


Singlett-FOREVER 21


Høytlivsskjørt-FOREVER 21


m&m's♥


Hva syns du?     ♥Linda
 

FLORIDA MALL

Goood morgen!
Nå er klokken 08:35 her i Florida, og vi skal snart ned for å spise frokost og deretter på skolen. Skolen her er ikke som en vanlig skole i det hele tatt! Man sitter i ett rom i en hestesko og i min klasse er det 11 elever og kun tre av oss er norske. I løpet av en dag som er på 3 timer og 20 min er vi i to forskjellige timer. I den ene timen har vi engelsk, hvor vi skriver, snakker og rett og slett har en "vanlig" engelsk-time og i den andre timen lærer vi om USA. Morsomme timer siden vi har de to kuleste lærerne og har ganske mosomme timer. Etter skolen er det fritt frem på hva vi vil gjøre, da vi ikke har noen utflukter, så det skal nok bli deilig!

I går var vi på ett shopping-senter som heter Florida mall. Kjempestort senter, med mange fine butikker! Victoria's secret, forever 21, GUESS og slike butikker. Kjøpte meg ikke så mye men fortsatt forsvant en god del penger! Viser hva jeg kjøpte senere.Belgian chocolate shake, beste jeg noen gang har smakt!

//Iphone-bilder i og med at jeg ikke gadd å drasse med kameraet da vi skulle shoppe!

Hva syns du om bildene? Hva skal du i dag?    ♥Linda

New stuff!

Heihei!
Sitter nå på rommet etter en dag med masse bading, soling og litt shopping! I dag tidlig var det frokost igjen klokken 0900, og etter frokosten var det fritt frem på hva vi ville gjøre! Vi valgte å bli med litt på forskjellige spill som volleyball ol. og klokken 1400 tok noen av oss en buss til en butikk som heter Ron Jon surf shop! Jeg og marianne ble med dit for å se, og gud så mye kult de hadde! surfebrett, longboard, bikini, klær, solbriller, ja så og si alt man trenger på stranden om sommeren! Kjøpte meg kun solbriller derfra i og med at vi skal til Orlando i morgen for å shoppe, så ble ikke så mye i dag! Og som sagt kjøpte jeg meg en shorts i går.


Solbriller-Ron Jon surf shop, 20 dollar som vil si omtrent 120 norske kroner


Shorts-curl, 30 dollar som vil si omtrent 180 norske kronerNå skal vi få vasket noe klær også dra å få i oss noe mat, snakkes!

Hva syns du?    ♥Linda

Downtown disney-bilder

Gom morgen(0810 her)
Gikk inn på blogg.no og leste med nedover topplisten istad og plutselig ser jeg mitt navn på 83.plass etter Therese linket til meg på bloggen sin! Utrolig morsomt :D
Som sagt var vi på downtown disney i går, noe som var ganske morsomt, haha! Så alt av disney-figurer over alt og det var musikk i alle kanter! Var nok ikke småbutikker med suvernir der som jeg trudde, var mer gigantiske leketøysbutikker uansett hvor du gikk. Da vi hadde gått ett stykke og fant ut at vi ikke var i dowmtown disney delen, kom vi til ett nytt sted jeg ikke husker hva heter hvor jeg kjøpe meg en fin shorts jeg viser senere. Enda lenger opp kom vi til ett nytt sted, men dai orket vi ikke gå lenger inn så vi snudde og gikk heller litt rundt og bl.a til godter-butikken.

Frida, nidhi, Martine, meg, Marianne♥
 

Frida, Tina og Nidhi♥ På resturangen vi spiste på


Godter-butikken!
åh, det der... var ubeskrivelig godt! Jordbær med stivna sjokolade utenpå!


Marianne, Bjørnar, meg, Martine, Knut!

Alt i alt hadde vi en fin dag med mye latter og annet tull!

Hva syns du om bildene? Har du vært på downtown disney før?     ♥Linda 

Klare for downtown disney!

Sitter nå på rommet til meg og Marianne nydusjet og klare til å dra til downtown disney. Er ikke helt sikker på hva det er, men det jeg fikk som svar var at det er ett suvernir-sted med mange små-butikker og liknende.. Men er ikke lenge til jeg finner ut av det! Testen vi skulle ta i dag varte ikke så lenge og vi slapp ganske tidlig ut og dro rett til stranda! Har klart å bli solbrent i ansiktet i dag..supert! Men nå skal jeg være litt sosial, så avslutter her! Snakkes kanskje senere i dag :)
 
Får ikk lastet opp flere bilder av en merkelig grunn...

Hva syns du om bildet? Hva har du gjort i dag?     ♥Linda

Antrekk 080712

God morgen! Klokken er snart 0900 her og vi skal ned for å spise frokost. Etter frokosten skal vi ta en slags prøve for å bli plassert i engelsk-grupper og litt klasse-greier resten og frem til 1700. Klokken 1700 skal vi på ett slags disney world, ikke det store men ett med resturanger og sånt!

jadda.. uten sminke og greier! Topp og shorts fra GT

Hva syns du?       Linda

 

Cocoa beach!

Da var vi endelig fremme på cocoa beach etter 3-4 timers busstur. Hotellet her på cocoa beach heter international palms resort(om jeg ikke tar feil) og er ett fint hotell med fine rom! Jeg og Marianne deler rom sammen, hvor vi har en passe stor seng hver, fint bad og ja.. ett vanlig hotellrom! Nå skal vi ut og utforske hotellet og finne jentene, og senere spise middag 20:00 etterfulgt med velkomstfest! Så snakkes senere!Hva syns du om bildene? hva skal du i dag?     ♥Linda

DAGEN I DAG

Heihei!
Nå er klokken 00:35 her i Miami og vi kom vell på rommet for omtrent 30 min siden. I dag etter stranden dro vi tilbake til hotellet for å dusje og fikse oss, for så å ta turen til ett sted jeg ikke aner hva het. Der var det hvertfall en stor gågate med masse butikker! Rakk ikke å titte så mye fordi vi måtte forte oss da vi skulle rekke en båt som skulle vise oss de kjente husene ved vannet rundt her i nærheten. Ihvertfall.. etter 1 og en halv time i båt dro vi tilbake til land og gikk rett til hard rock cafe(som var en av høydepunktene i dag.) Har aldri sett så mye liv på en resturang(café) før! Servitørene danset rundt og skrek om hverandre, så det var utrolig gøy! Etter vi hadde spist tok vi turen tilbake til hotellet og slappet av med noen spanske gutter vi har blitt kjent med ved bassenget.

Marianne, Martine, meg, Nidhia


Noen av de herlige folkene vi har møtt her nede!Deilig!!

Det var da dagen vår, og i morgen er det opp tidlig igjen for å spise frokost og 12.00 går bussen til Cocoa beach! 

Hva har du gjort i dag? Hva syns du om bildene?     ♥Linda 

Ready for the beach

God morgen!:) (08:50 her) 

Nå skal vi ned for å spise frokost og etter det ta turen til South beach! Dårlig tid, så snakkes senere!
♥Linda

Ankommet USA

Det har vært en utrolig lang reise hit til USA! Flyet gikk fra Gardermoen 07:55, og da hadde vi allerede vært på Gardermoen i 4 timer, i og med at vi skulle være litt tidlig ute! Så landet vi på heathrow flyplass i London etter litt over en time. Vi hadde da 5 timer på flyplassen i London før neste fly gikk mot Miami, og brukte da tiden på starbucks, titte i alle fine butikkene og klage på hvor slitne vi var... Flyturen fra London til Miami tok hele 9(!!!) timer, +en god stund på flyplassen for å komme seg gjennom pass-kontroll og hente baggage. Rundt klokken 21:00 (usa-tid) var vi kommet oss til hotellet vi skal bo på til lørdags morgen før vi tar turen til Cocoa beach som er noen timer med buss. Hotellet vi bor på heter homewood suites by hilton, og er ett utrolig fint hotell! Orker ikke å legge ut fler bilder nå, da jeg er altfor sliten og lengter etter å sove i en seng! Snakkes i morgen en tid. Drar forresten til south beach i morgen tidlig og senere for å shoppe litt, gleder meeg! Snakkes! :D

Hva har du gjort i dag? Hva syns du om bildene?    ♥Linda 

Avreise antrekk!

Nå kiler det av glede i magen! Kan ikke tru at dagene har gått så utrolig fort! Føles ut som om at det kun er 2 uker siden det var 100 dager til vi skulle dra... ÅH som jeg gleder meg!

Beklager for utrolig dårlige bilder, men sånn går det når jeg bruker selvutløser... Men sjekk så lyst det er ute! Bildene er tatt for rundt 10 min siden og klokken er 23:15 (!!!)Shorts-bikbok, singlet og genser-Carlings, vest-cubus, smykke-tyrkia. 

Hva syns du om antrekket? Skal du på sommerferie?     ♥Linda

Ferdigpakket!

Nå er jeg sånn ca ferdig med å pakke til Florida! Er noen småting som sminke og sånt som enda ikke er pakket men det tar jeg senere. Blir enten hentet hjemme i 3-tiden i natt av marianne og moren for å dra til Gardermoen, eller så drar jeg til henne i kveld. Ellers, gleder jeg meg ubeskrivelig mye! Skal bli så utrolig deilig å komme seg litt bort og ikk minst til ekte sommervær! Er meldt 29 varmegrader der nede i det vi lander, så det blir bra!Nå har jeg besøk av Camilla, og vi gjør ikke annet enn å snakke om forskjellige ting, og bl.a hvor mye vi kommer til å savne hverandre, haha!

Skal du på ferie i sommer? Hva gjør du i dag?     ♥Linda

SMINKEN MIN


Sminkepung fra ESCADA


bareMinerals pudder pg BareMinerals kost                                                       SENSAI total finnish pudder og BareMinerals kost


GOSH pudder                                                                                                             Viva La Diva concealer og BareMinerals kost


billion dollar brows øyenbryns-penn                                                                     L'OREAL eyeliner (dårlig bilde)


Max factor false lash effect maskara 

Dette er da sminken jeg bruker til vanlig! Varierer litt med pudderet, ellers bruker jeg resten. 

Hvordan sminke bruker du? Bruker du noe av det samme som meg, hva?      ♥Linda

Pakker..

Så flink blogger jeg er glemte jeg jo så klart å ta bilder i går da jeg overnattet hos Marianne, heh... Ihvertfall, vi koste oss med grandis, marsmellows, sjokolade, brus og CSI eller NCIS (aner ikke forskjellen).. Men nå sitter jeg hjemme i min søte rosa koffert og prøver å pakke fornuftig! Virker ikke som om at det kommer til å skje...  


Fint med litt boksere og sånt ja... :) Nå skal jeg fortsette med det jeg driver med, pakke, så snakkes vi senere!   ♥Linda


 

Byen!

Nå drar jeg en tur til byen med mamma for å handle inn resten til Florida! Blir ett kjapt innlegg i og med at jeg har knapt med tid. Drar rett til Marianne etter byen for å sove hos henne i natt, så det blir nok bra! Annet enn det skjer det nok ikke så mye i dag, men skal prøve å få oppdatert litt senere! Snakkes!Fin kvalitet ja... Bukse, Genser og smykke-bikbok     ♥Linda

Hva skal du i dag?


No excuse..

Da var jeg hjemme igjen, etter noen dager borte på camillas camping. Jeg har hatt nett og kameraet var med, men det regnet og var overskyet om hverandre, så lysten til å ta bilder var ikke særlig stor. Så derfor bestemte jeg meg å heller bare vente med det til jeg kommer meg hjem! Ingen god unnskyldning..  MEN nå er det faktisk bare 3 dager og ca 10 timer til jeg og Marianne er på veg til Gardermoen for å møte de vi reiser sammen med ned til London og vidre til Florida! ååh, som jeg gleder meg!! For de som lurer.. skal vi på språkreise til Florida, coco beach og blir borte i 4 uker! Og JA, jeg tar med mac'en og regner med at det blir en del blogging derfra og hvis jeg får tid og nett. 

Nå sitter jeg heri senga uten sminke i jogebukse og ser helt jævlig ut, så derfor sparer jeg dere for noen bilder av meg i nuet. 


Savner sol og varme jeg! Godt jeg snart skal laangt bort fra kalde Norge!
Nå skal jeg snart komme meg i dusjen også vente på Camilla som skal overnatte i dag! Skal bli deilig å bare slappe av i hele dag. Trenger virkelig det nå...

Hva syns du om bildene? Hva skal du i dag?     ♥Linda

 

THE SUNSET

Sitter nå på campingen til Camilla og de på Saltnes. Bestemte oss for å gå ut å ta litt bilder med en gang jeg kom i og med at det var solnedgang, gud så fint! Så faktisk en meter lang ål med det samme :o hahah...aldri sett en ål før. Men ja, nå skal vi ta oss en tur ut igjen, så snakkes senere! :)
//Canon EOS 1100D  

Hva syns du om bildene?     
♥Linda
Outfit 280612

Har ikke hatt så god tid i dag og har ikke fått blogget noe tidligere fordi vi måtte pakke, gå til meg, dra i butikken, pakke igjen, finne frem koffert til jeg drar og ja...litt andre småting! Så derfor kommer dette innlegget litt sent...


Singlett-GT, Bolero-risøe, Shorts-GT, Sko-eurosko, Klokke-random butikk i Sverige, Briller-Twin palms, Armbånd-H&M

Hva syns du om dgens antrekk?    ♥Linda 

FUCK YOU, I WILL FIND SOMEONE BETTERHva syns du om bildene?     ♥Linda
Iphone Bilder

Lenge siden jeg har vært så sliten som jeg er nå..herreguud! Gikk til camilla for så å bli kjørt til byen, så gikk vi rundt i byen en god stund før vi gikk til bryggekanten og satt der mens vi ventet på at mamma og stefar kom meg båten. Satt en liten stund i båten mens de var oppe hos farmor og farfar siden han har bursdag i dag, også gikk vi for å møte noen gutter, for så å gå hjem til meg... Intressant? haha.. Gadd ikke drasse meg speilrefleksen så det blir heller noen Iphone-bilder!

Kjøpte believe cd'en i dag, guttenmiin!


(Fikk ikke lastet opp større bildet?) Camilla♥


Ellers enn det har vi ikke gjort så mye i dag. Var hvertfall flink og lot være å kjøpe masse jeg egentlig ikke trenger, så kjøpte meg bare en mascara :) 

Hva har du gjort i dag? Hva syns du om bildene?     ♥Linda

outfit 270612

Nå tar jeg og Camilla turen til byen! Skal prøve å ikke kjøpe så mye i og med at jeg drar til Florida om bare noen dager♥♥♥ Men nå fikk vi plutselig dårlig tid så snakkes senere!Topp-GT, shorts-GT

SOMMERVÆR

åh, så deilig det er med sol igjen! Kanskje sommeren i Norge ikke blir så ille likevel? For min del kan det godt bli regn og kaldt igjen om 8 dager, for da sitter jeg på flyplassen i London og venter på flyet til Miami, deiliig! Ihvertfall.. Nå har jeg og Camilla liggi på verandaen i en times tid og stekt i sola, før vi gikk i dusjen for å dusje av all oljen, matoljen...

 

Er det fint vær der du er? Hva syns du om bildet?     ♥Linda

MARILYN MONROE


For en stund tilbake sminket jeg og en venninne av meg oss som marilyn monroe, haha! I og med at jeg ikke har kort hår som henne, var vi nødt til å sette håret opp med lusespenner, heh... Resutatet ble ikke så ille da ;)

Hva syns du om bildene?   ♥Linda

TIL SJØS!

Etter jeg hadde vært å tatt bildet til nytt bankkort bestemte jeg, mor og stefar oss for å dra ut med båten og ta med Camilla. Etter vi hadde hentet Camilla og vært en tur hjemme, dro vi ut i båten og kjørte en tur til Soon! Var sol da vi dro men i det vi kom oss ut i båten kom det litt regn, men de var så lite at det gjorde ingenting!Leo♥Hva har du gjort i dag? Hva syns du om bildene?    ♥Linda
 

outfit 260612

Ganske enkel outfit i dag!
Jakke og singlett-carlings, shorts-bikbok?, armbånd-bikbok og cubus, smykke-tyrkia

Hva syns du om dagens outfit?    ♥Linda 

Morgenfugl!

Heihei!
Føler meg ganske flink som stod opp 09:30 og har rukket å dusje, spist god frokost og støvsuget rommet! Nå sitter jeg og sminker meg for senere i dag må jeg ned i banken og få ordnet nytt bilde til bankkortet mitt...
 

sminkeløs og verdens værste kvalitet... heh.. Skal prøve å få postet dagens anntrekk før jeg stikker!   ♥Linda


Innkjøp 250612

Istad var jeg og mamma en tur i byen. Skulle egentlig bare til banken for å sette inn pengene mine til jeg drar til Florida 5.juli, men endte med at vi tok oss en tur på både amfi og mosseporten!Kristen jeans-GT


Singlett-carlings


red label Jakke-carlings + noen småting 


Hva syns du om dangens innkjøp?

på'n igjen!

Bestemte meg brått for å begynne å blogge igjen. Har blogget litt på denne bloggen før, men da det ikke var så mye og lenge bestemte jeg meg for å slette alt av innlegg og begynne på nytt! Jeg heter da Linda og er 15 år gammel. Bor i Moss men er nordlending. Jeg er med venner og lever livet på fritiden!Senere kommer det noen bilder etter dagens lille shopping-tur!   ♥Linda